Tényleg kétszer élünk?

Sokat gondolkoztam az első könyvem címén – valójában ez már a kisebb „gond” volt, mert bevallom a könyvet megalkotni bővelkedett a kihívásokban.

Mindig is vágytam, erősen akartam átadni mindazt, amit az évek során elsajátítottam, megtapasztaltam, és az intuíció segítségével megértettem az emberi működésről, a bennünk rejlő kiaknázatlan lehetőségekről, a legjobb önmagunk felfedezéséről. Ha hallottad már valamelyik előadásomat, eszmefuttatásomat, részt vettél valamelyik programomon, akkor tudod, szenvedélyes előadóként teljesen átadom magam az aktuális témának és nem tartom féken az érzéseimet, gondolataimat, személyes történeteimet, felismeréseimet. Ez számomra is fantasztikus élmény, hiszen sokszor még én is meglepődöm milyen információk, összefüggések, megértések születnek meg az ilyen alkalmak során.

Ugyanakkor mindezt rendszerezni és érthető formába önteni egy könyvben olyan volt, mint egy több ezer darabos puzzle-t kirakni. Élveztem, de sokszor megizzasztott.

Az eredmény azonban minden várakozásomat felülmúlta! Kristálytisztává vált előttem az utam, a világban betöltött szerepem, a küldetésem. A könyvből tankönyv lett. Megértettem, hogy nem csupán egy érdekes történetet írtam, amelyből értő olvasással akár okulni és tanulni is lehet, hanem az alkotás egyáltalán nem lineáris folyamata során összeállt a rendszer.

A „tananyag” amellyel bárki megváltoztathatja az életét, felfedezheti és megengedheti magának, hogy megteremthesse a vágyait, önazonosan élhet, emellett érzelmileg, mentálisan és ezáltal fizikailag is felszabadulhat, megkönnyebbülhet. Az életem a példa arra, hogy mindez lehetséges!

Jó hír, hogy nem kell mindenkinek végig járni az összes ákombákomot, tudatossággal kiegyenesíthetjük az utunkat. Ezt kívánom megtanítani a könyvem és a könyvön alapuló mesterkurzus során. Miért mester? Mert mindannyian képesek vagyunk az életünk mesterévé válni és a legmagasabb szinten működtetni azt.

Az életem a példa arra, hogy mindez lehetséges!

És hogy miért osztottam meg mindezt Veled?

A címhez visszakanyarodva, a könyv megírása során valóban átéltem, hogy kétszer (és még ki tudja hányszor) élek: újra megéltem, kidolgoztam, átéreztem mindazt, amiről a könyv szól. Bámulatos transzformációt eredményezett, alapjaiban változott meg az életem, és még inkább megértettem, hogy tényleg minden lehetséges, még az is, amit ma még el sem tudunk képzelni.

Ezt szeretném Neked is és minél több arra nyitott embernek megtanítani.

Kapcsolódó cikkek

Koherencia: a belső harmónia megteremtése

Koherencia: a belső harmónia megteremtése

Mi a koherencia és milyen szerepet játszik az életünkben? A rugalmas ellenállási képesség – azaz a reziliencia – kifejlesztése és a belső harmónia elérése – vagyis a koherens állapot létrehozása egyre fontosabbá válik komplex világunkban. Ebben a bejegyzésben...

bővebben
Reziliencia: a rugalmas ellenállás képessége

Reziliencia: a rugalmas ellenállás képessége

Mit jelent a reziliencia és miért fontos a számunkra? Az utóbbi években egyre hangsúlyosabbá válik a reziliencia kifejlesztése és a belső harmónia, a koherens állapot elérésének megteremtése. Ebben a bejegyzésben azt nézzük meg, hogy  mit jelent a reziliencia és miért...

bővebben

Iratkozz fel itt értesítőre:

X
X