Kétszer élsz?

Emeld új szintre a valóságodat!

Kinek szól?

Több, mint tíz éve intenzíven foglalkozom az emberi tudatosság formálásával.

Az összefüggések felismerése, a tudatalatti meggyőződések megváltoztatása, a sikerélmények megélése és az inspiráció a szenvedélyem. A könyvvel egyszerű és azonnal használható önismereti stratégiákat kívánok azon olvasók számára nyújtani, akik elhivatottak az életük és önmaguk kibontakoztatásában.

Megírása engem is megérintett. Meglepetésemre olyan tartalom született a mély belső munka nyomán, ami azonnal elkezd dolgozni azokon, akik nyitottak a változásra. Az olvasók átfogó megértést kapnak a mindannyiunkban benne rejlő lehetőségek felismeréséhez. A könyvem abban nyújt segítséget, hogy egyre inkább tudatában legyünk a képességeinknek és annak, hogy miért és hogyan lendítsük működésbe a bennünk élő végtelen potenciált, mégpedig az előnyünkre fordítva azt, miközben nyertes-nyertes pozíciókat teremthetünk.

Mindenki kétszer él: előbb az elméjében, majd a fizikai, tapintható valóságban. A rendezetlen, kaotikus gondolatok zűrzavaros életet eredményeznek. A fókuszáltság meghozza a sikert és a kívánt eredményeket.

Te melyiket választod? Rajtad múlik!

Még több izgalmas tartalmat, aktuális információt, érdekességet, megragadó idézetet találsz a könyv hivatalos facebook oldalán.

X
X