Valóságteremtő Klub

Nagy Szilvivel

2010 óta nyomonkövethető a munkásságom a közösségi médiában, és 2011-től megtalálhatóak a YouTube-on az általam készített videók a valóság tudatos teremtéséről.

2014-től izgalmas eszmecseréket folytattunk Jakab Istvánnal a VNTV YouTube-csatornán, és időnként felbukkantam a médiában, témába vágó beszélgetéseim voltak többek között az RTL Klub Reggeli műsorában (2014.02.24), a Juventus rádióban (2014.11.11), a Jazzy Rádióban (2014.12.07), a TV2 Mi családunk műsorában (2018.09.22), a Hatos csatorna Akasha programjában (2019.04.23) és további online platformokon.

Magyarországon és külföldön egyaránt dolgozom, tanulok, tanítok és rengeteget utazom. 2004 óta erős szálak fűznek Ausztráliához. 2012-ben az USA-ban fejeztem be egy majdnem 3 éves önfejlesztő módszer mesterképzését, majd további, akkor még Magyarországon teljesen ismeretlen képzéseken vettem részt, így akarva-akaratlanul két technikának lettem a magyarországi úttörője.

Az általam dominánsan használt módszerek mellett 2015-ben elvégeztem egy coach és mentor képzést, majd ugyanennek a cégnek a keretein belül 2019-ben a magas szintű tréneri képzését, szintén az USA-ban. 2016-ban Ausztráliában pedig egy olyan egy éves képzéssorozaton vettem részt, ami a szívközpontú vállalkozásról szólt. Számos önismereti, személyiségfejlesztő és spirituális módszert, valamint tudatosság technológiát ismerek, és sok ezer emberrel dolgoztam már együtt az elmúlt évtizedben.

Hivatásom gyakorlása során rengeteget blogoltam és videóztam a világ különböző pontjairól, így ma már több mint 150 órányi díjmentes anyag áll rendelkezésére azoknak, akiket érdekel az önismeret, az önfejlesztés és a valóság tudatos megalkotásának a témaköre.

 

Fontosnak tartom, hogy beszélgessünk a mindennapok kihívásairól, buktatóiról, adott témákhoz kapcsolódó egyéni és kollektív meggyőződésekről éppúgy, mint azok megoldásairól, hiszen az élet folyamatosan zajlik, az viszont tőlünk függ, hogy milyen szemlélettel rendelkezünk, milyen gyorsan és rugalmasan tudunk alkalmazkodni egy-egy új helyzethez és mennyire tudjuk meglátni a problémákban a lehetőségeket. Tőlünk függ az is, hogy akarunk, tudunk-e nyertes-nyertes pozíciókra törekedni.

A témáim, a belső egyensúlyteremtéstől kezdve az emberi kapcsolatokon, a koherens kommunikáción át a sikeres vállalkozás létrehozásáig sokrétűek. Hitrendszeri specialistaként az összefüggések felismerése és a tudatalatti meggyőződések megváltoztatása, ennélfogva a sikerélmények megélése és az inspiráció a kedvenc témám.

Engedd meg, hogy most meginvitáljalak Téged, tarts velem a továbbiakban is, immár a tagdíjas Valóságteremtő Klubbomban, melyben ezentúl a munkámat folytatom. A tartalom, ahogy már említettem, sokrétű lesz, számtalan témát fogok elhozni Neked, melyeket erőt adó mondatokkal támogatunk meg.

A témáim immár rendszerezve lesznek, könnyen megtalálható módon és válaszolni fogok a kérdéseidre is, mindezt havonta 4.990 forintért.

Bízom benne, hogy továbbra is velem tartasz, ilyen módon is együttműködünk a mindennapok örömtelibb és kényelmesebb megélésében!

Várlak szeretettel,
Szilvi

Gyakran felmerülő kérdések

HOGYAN FÉREK HOZZÁ A TANANYAGOKHOZ, VIDEÓKHOZ?

A csatlakozást követően azonnal hozzáférsz a korábbi anyagokhoz a zárt Facebook-csoportban.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM VAGYOK ELÉGEDETT, HOGY TUDOM LEMONDANI AZ ELŐFIZETÉST?

Ha úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, akkor bármikor meg tudod szüntetni a tagságot.

HOGYAN TUDOM KIFIZETNI A HAVIDÍJAT?

A tagsági díjat a Paylike biztonságos fizetési ablakában, bankkártyával tudod fizetni.

FONTOS! Ez egy előfizetéses rendszer, ami következő fordulónapon, ami mindig következő hónap nyolcadika, automatikusan levonja a bankkártyádról az előfizetés díját, amíg az előfizetést le nem mondod.

Mivel a fordulónap nyolcadika, ezért az első rendeléskor csak a következő nyolcadikáig arányos összeg kerül levonásra.

Például ha Te a hónap elsején csatlakozol a klubba, akkor az első számládon csak nyolc napnak az összege szerepel, és majd nyolcadikán kerül levonásra a következő teljes havi díj.

HOGYAN TUDOM LEMONDANI AZ ELŐFIZETÉST?

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod, törölheted. Ezt megteheted a saját fiókodban személyesen, de kérheted e-mailben is, ebben az esetben mi töröljük az előfizetést.

VANNAK-E EGYÉB REJTETT KÖLTSÉGEK?

A havidíjon kívül semmilyen egyéb költséged nincs.

VAN-E PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA?

Az első 30 napra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk: ha úgy érzed, nem kaptál elég értéket a tagsággal, kérdés nélkül visszautaljuk a havidíjat.