Küldetés

Nagy Szilvia vagyok, intuitív coach-ként, mentorként és trénerként könnyedén kapcsolódok a racionalitáson túli tudatossághoz.

Több, mint egy évtizede foglalkozom személyes konzultációkkal és havi rendszerességgel tartok képzéseket, melyek során a hozzám forduló emberek az erőteljes, szemléletformáló munka hatására jelentős és kedvező változásokat érnek el az átalakítani kívánt életterületeken.

Küldetésem három pilléren alapul:

1. megláttatni azt, hogyan tudod előhozni magadból a benned rejlő képességeket és mihez kezdj velük,

2. együttműködni veled abban, hogyan válj hitelessé és sikeressé, önmagad legjobb verzióját megélve, illetve

3. az egyéni tudatosság növelésével egyre többen támogassuk a kollektív tudatszint emelkedést globális szinten.

Ez a három pillér nemcsak a mindennapi életben és a vállalkozói életben, de a következő, felnövekő generációk számára is kritikus fontosságú.

Ha érzed a hívást, tarts velem, tegyünk együtt magunkért, tegyünk együtt a bolygónkért!

Találd meg önmagad – hagyj nyomot a világban!

Rendkívül fontosnak tartom, hogy a gyakorlatban azonnal alkalmazható eszközöket és módszereket ajánljak a felhasználók részére, az érthetőséget és a hatékonyságot részesítve előnyben. A sikerek érdekében a napi szintű belső munka mellett 2009 óta rendszeresen részt veszek világszínvonalú képzésben a világ különböző csodálatos helyein.


Számos sikersztorival, többezer elégedett ügyféllel és inspirációval színesedett az életem az elmúlt 12 évben.
Szerepelek az online és offline médiában, nyomtatott sajtóban (többek között a VNTV-n, az RTL Klubban, a TV2-n, újságokban és több rádióadásban.)

Díjmentes online anyagokkal évek óta támogatom mindazok életét, akik egyre tudatosabban kívánnak hozzáállni az élet által nyújtott lehetőségekhez és kihívásokhoz.

Élj az átalakulás lehetőségével és profitálj minden tapasztalatból.

Teremtsd meg az életed legnagyszerűbb elképzelését!

X
X