Inspiráció

és

Mindfulness

Éld meg az életed!

Klub 2.0

“Ne szorongasd a korlátot… Engedd el! 

Add meg magad.

Indulj el életed útjára.  Tedd meg minden nap.

Melody Beattie

Az interaktív KLUBBA azokat várom, akiknek fontos

az összetartozás érzése,

az érdekes infók sokoldalú megközelítése,

a rendszeresség, ugyanakkor a spontaneitás,

a szélesebb látókörű gondolkodásmód.

 Mi várható a klubban?


🔹Új nézőpontok, a horizontunk szélesítése

🔹Nálunknál nagyobb dolgok felfedezése

🔹Barátságok és partnerség

🔹Szív-alapú közösség

🔹Jelen-lét

A klub programja:


🔹 Heti 1x /havi 4×45 perces előadás: aktuális témák különböző szempontok szerint

🔹Spontán bejelentkezések érdekességek – mondanivalók esetén

🔹Aktualitásokkal kapcsolatos kérdések-válaszok KLUB jelleggel

🔹helyszín: zárt Facebook csoport

🔹korlátlan hozzáférés és visszanézhetőség

🔹időtartam: 3 hónap (12 klub találkozó)

🔹időpontja: 2022. január 13 – március 31.

🔹a klub díja 15.000,- forint (3 hónapra)

🔹A klub egész évben folytatódik, 3 havonta nyitjuk meg újra a kapukat – ha mindegyik klubbon szeretnél részt venni, akkor szeretettel ajánlom az éves befizetést, ami 60.000,- forint helyett 50.000,- forint egész évre!

Visszajelzések

„Minden videód hatalmas plusz felismeréseket adott, és azonkívül, hogy hitet és erőt ad, amiket mondasz, mindent tudok is alkalmazni. Motiváló és hitet erősítő vagy.

Csak buzdítani tudok mindenkit, hogy csatlakozzon. Nyáron még azt sem tudtam miből és hova költözöm tovább és ma egy csodás lakásban lakom és áramlik a pénz is hozzám minden irányból, amibe bele kezdek. Egyre jobb és igazabb bókokat elismeréseket kapok mert változott az energiám.”

F. Zsuzsi

„Én minden eddigi Nagy Szilvi klubba igyekeztem beleférni. Nekem sok mindent adott! Úgy is mondhatnám, hogy “most már tudom hol helyezzem el az életembe” a kirakóst, aminek szétszórtan hevertek a darabjai, de most mintha életre keltek volna és minden mozog és a helyére rakódik.

Fantasztikus élmény… és főleg azért, mert megtanultam, hogyan kell az életembe alkalmazni is: pl. ” lépjek hátra magamtól” – vagy “leszedjük az ítéleteket, és úgy nézzük meg.”

Mindig is vágytam arra, hogy tiszta szándékkal, nemes célért okosan, minőségben gondolkozhassak emberekkel.”

M. Gitta

“Szilvi, nagyon sokat változott az életem, amióta a tanfolyamokat elkezdtem nálad és amióta a csoportjaidban lehetek. Mikor lebetegedtem egy vizualizációs gyakorlatod segített a gyors felépülésben. A motivációt minden nap megkapom tőled! 

Tudom, hogy amit szeretnék nagyon, össze fog jönni és ehhez Te adod nekem sokszor az erőt, hogy ne adjam fel, és erősíted bennem a hitet, hogy lehetséges, csak dolgozzak magamon és cselekedjek! Nagyon köszönöm!”

S. Sch. Szilvia

Rólam

2020-ban kezdtem az első klubbot, amelyet aztán a résztvevők kérésére több másik turnus követett, így a 2021-es év végéig tartott a számos témát sok oldalról megközelítő program.

Az idővonalon szerepelnek a főbb képzések, melyeken az évek során részt vettem. Azért tartom fontosnak megmutatni ezeket, hogy lásd, mik formálták a meglátásaimat és mert számomra is lényeges a széleslátókörűség és a sokszínűség.

Szeretném, hogy sokakhoz eljusson, amivel foglalkozunk, mert kis erőfeszítéssel nagy változások érhetőek el, sallang-mentesen, ezért örömmel veszem, ha sokan jöttök és hozzátok az ismerőseiteket – megbecsülve magatokat és az én munkámat is.

Praktikusság, egyszerűség, hatékonyság, megfizethető áron.

Várlak Téged is!

Jelentkezz most!

X
X