Ásás workshop a félelmek oldására és kedvező jövőkép teremtésére

Tarts velünk ezen az ONLINE programon!

Sokan kerestetek meg azzal, hogy a jelen félelmeiből lépjünk ki.

A hitrendszeri munka oldja, illetve megszünteti a szorongásokat és a különböző félelmeket, fóbiákat az arra nyitottaknál. Hatására többezer ember életminősége már nagymértékben megváltozott.

12 éve foglalkozom a tudatalatti átprogramozásával. Most olyan csoportos ásást tartok, ami garantáltan hozzád is szól, hiszen a te őseid is átéltek háborúkat és a kollektív is tartalmazza azokat a múltbeli fájó emlékeket (többek között népcsoportbeli, nemzeti mintázatok, dalok, filmek, irodalmi művek, közmondások és szólások, stb. formájában) amik tudattalanul formálják a jelen valóságunkat.

Átalakítás hiányában a korlátozó meggyőződések problémákkal, betegségekkel és félelmekkel teli életet eredményeznek, azonban átírásuk új lehetőségekre nyit kaput.

A tudatalatti blokkok átírása után az életünkben megjelennek a “csodák” és ehhez a manifesztálás teszi fel a pontot az “i”-re.

Tervezett tartalom:

  • rövid bevezető és felkapcsolódás a Térbe
  • a jelen helyzet és a különböző elméletek félelmeinek felülírása – érintett generációs és társadalmi minták átformálása
  • elidenedés, pánik, szorongások kezelése
  • kicsatlakozás a kollektív félelmekből
  • jövőkép-alkotás

Az ásás végén manifesztálnuk a céljaink és vágyaink szerint.

Fontos!!!!
Ezt a programot önásással csinálom, a résztvevők a TH technikának megfelelően abban a cserében részesülnek, amikkel tudatosan ők maguk egyetértenek.

Időpont: május 28., csütörtök

Időtartam: 17.30 órától kb 20 óráig
Fél 6-tól rövid bevezetést tartok és manifesztálással zárok.

Helyszín: online, zárt Fb csoport

A program ára: 30.000 HUF

Várlak szeretettel,
Nagy Szilvi 🙂

Az előzetes kérdésekre válaszolva több részletet találsz ebben a videómban arról, hogy mire számíthatsz! 🙂

NAGY SZILVIA

Valóság Alkotó, ThetaHealing Instruktor, HeartMath Coach és Mentor, A ThetaVerzum megalapítója

Szilvia Intuitív Coachként és Trénerként könnyedén kapcsolódik a racionalitáson túli tudatossághoz, a valóság tudatos átformálásával foglalkozik. Szenvedélye a Végtelen Potenciál kiaknázása.

Szemléletformáló munkájával hozzájárul az emberek élethelyzeteinek megváltoztatásához. Közel egy évtizede foglalkozik tréningeken, és személyesen is ügyfelekkel.

Munkásságának hatására többezrek nézőpontja, ezáltal valósága formálódott újra.
Szerepel az online és offline médiában, nyomtatott sajtóban (többek között a VNTV-n, az RTL Klubban, újságokban és több rádió adásban is).

Díjmentes online anyagaival évek óta támogatja mindazok életét, akik egyre tudatosabban kívánnak hozzáállni az élet által nyújtott lehetőségekhez és kihívásokhoz.